Billige Brochurer trykning

Brochurer er alsidige reklamematerialer, og også meget praktiske printprodukter. Fordi de ikke kun kan blive salgsfremmende flyers til biler, mad eller ure, kan de også fungere som hæfter til cd’er eller dvd’er, corporate flyers, officielle gazetter og endda elevbøger. Også som privatperson kan du nyde mange forskellige konfigurations- og raffineringsindstillinger, når du udskriver brochurer. Omvendt er mange virksomheder allerede afhængige af print24.com for at udskrive af høj kvalitet, billige brochurer i store mængder. Vi hjælper gerne med dig. Start din udskrivningsordre online her!

Hvis du arbejder for en myndighed eller kommunal administration og søger en omkostningseffektiv løsning til udskrivning af dine officielle gazetter, er du i gode hænder med print24.com – en pålidelig online trykkeri, der professionelt udskriver almindelige officielle gazetter. Vores medarbejdere håndterer brochuren indhold med den fornødne omhu, der er fastsat i lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger, for at sikre, at den kun frigives, når du først offentliggør den. Udover kommuner og forvaltninger arbejder vi også for adskillige universiteter og forskningsinstitutter, der har deres jobannoncer eller præsentationsmeddelelser trykt som brochurer. Lad vores servicepersonale rådgive dig om specifikationerne for brochureudskrivning.

Til skole og universitet

På print24.com opretter vi også brochurer som elevbøger og jotters. Som følge heraf er vi meget eftertragtede af private skoler, der ønsker at have deres egne dagblade trykt med skolens logo eller emblem. Men planlæggere tilpasset i dit corporate design er også en fantastisk mulighed for virksomhed eller bank branding blandt et ungt publikum. Jotters (fx som hard copy-planlæggere) er en god måde at appellere til studerende. Du kan også give dem til dit personale, trykt med dit logo eller et slogan. Disse produkter er selvfølgelig også ideelle som salgsfremmende gaver.

Vi udskriver dit klubblad
Kør en klub og vil have dit klubblad trykt professionelt og til rimelige priser? Så lad det gå til holdet på print24.com. Vi udskriver dit klubblade i batcher op til 50.000, uanset om du er fodboldklub, tennisklub, nonprofitorganisation eller møntsamlereklub. Alt du skal gøre er at levere en skabelon og vælge mellem forskellige bindinger og papirtyper – vi tager hånd om udskrivningen, så dine medlemmer vil altid være opdaterede!

Programmer til teatre og operahuse
Vores brochurer er også en ideel måde for teatre og operahuse at udskrive deres programmer i topkvalitet, som forbliver konsistente selv i store mængder. Af denne grund omfatter vores kunder større, mere anerkendte virksomheder. Vi tilbyder alle slags stilarter til dine programmer, fra simple til overdådige, fra store til små. Benyt de mange konfigurationsindstillinger på print24.com, og lad os udskrive dine programmer!

Restaurant menuer
Uanset om det er fastfood eller god mad, vil hver gæst normalt se en menu. Hvis du kører en restaurant og vil udskrive menuer, er du kommet til det rette sted. På Print24 kan du ikke kun vælge mellem mange forskellige formater, papirtyper, bindinger og farver, men kan også forbedre dine menuer med yderligere forbedringer. Fordi som vi alle ved, spiser du først med dine øjne! Indstil tonen for en meget appetitativ præsentation af din mad og drikkevarer.

Corporate brochure til virksomheder og agenter
Brug print24.com til at præsentere din bedste side! Alt vi behøver er din grafik og tekst, og du kan konfigurere dine virksomhedsbrochurer direkte online. Hvis du er agent, viser hvilke egenskaber du har afdækket for dine kunder, eller hvis du er arkitekt, præsenterer de bygninger, du har designet. Som en virksomhed, imponere dine eksisterende og potentielle kunder med en raffineret virksomhedsbrochure, eller som hotelfirma, giv dine gæster et lille hæfte til at tage dem væk for at sikre, at du forbliver mindeværdig og kan anbefales.

Klassiske salgsfremmende brochurer
Kør en butik, vil distribuere reklamer i dit nabolag, men vil ikke bruge flyers? Så er klassiske salgsfremmende brochurer vejen at gå! De ser meget pænere ud, og giver dig mere plads til optimalt at præsentere dig selv og dine produkter eller tjenester! Disse brochurer er naturligvis også afgørende for enhver kommende messe begivenhed. Vi glæder os til at modtage din ordre!

Brochurer til cd’er og dvd’er
Uanset om du er en pro-musiker eller amatørfilm, kan print24 udskrive dvd- eller cd-hæfte professionelt i høj kvalitet og til rimelige priser. Og hvis dit arbejde bliver et hit, kan vi straks udskrive op til 50.000 hæfter på én gang. Du vil nyde professionalisme og pålidelighed, når du har dine hæfter trykt på print24.com!

11 forskellige formater til dine brochurer
print24.com tilbyder dig 11 forskellige formater, når det kommer til udskrivning af dine brochurer:

100 x 210 mm
DIN A6 (105 x 148 mm)
DIN Long (105 x 219 mm)
105 x 297 mm
CD booklet (120 x 120 mm)
DVD booklet (120 x 180 mm)
148 x 148 mm
DIN A5 (148 x 210 mm)
210 x 210 mm
Art Size (210 x 280 mm)
DIN A4 (210 x 297 mm)

Bemærk venligst, at formatoplysningerne altid refererer til en lukket brochure, f.eks. foldede brochurer. Du bør også altid tillade en 2 mm blødning på hver side af din udskriftsfil på grund af at blive skåret. Hver side skal oprettes som en individuel side.Vi kan hjælpe dig, selvom du ønsker at udskrive Fake License