Abonnement

Abonnement – Lifeline af din telefon

Brug telefon samt mobilt udstyr vokser meget hurtigt i løbet af de sidste to år, med mere end 5 mia mobilabonnementer i hele verden i dag. Det er absolut enorme, specielt i betragtning af at, vil du opdage 6,8 mia folk på planeten, samt 5 mia dem har en meget billig Mobiltelefon abonnement . Hvis de anvender et trådløst online, telefon e-mail, eller cellulære programmer, er featured mobile ekspertise som aldrig før, og brancheeksperter forudser, at re-homing involverer cellulære fortsætter med at dyrke på hurtig hastighed uden nogen afmatning i horisonten.

Men hvis du er sådan som flere små virksomhedsejere, du muligvis vil ikke have betragtes stadig en specialiseret mobiltelefon web markedsføring strategi for din lille virksomhed. Derudover er det sandsynligt, der vil i det mindste en række af dine kunder synes at være at anvende deres cellulære gadgets til at læse dine fremme e-mails og e-mail-kampagner (skabt til e-mail med en pc) på Brombær, smartphones, plus PDA’er.

Her er et par teknikker til at sikre, at din nuværende e-mail kampagner kan læses gennem korrekt, ses præcist, og taget til dine kunder præcist – uanset teknik, de arbejder med at lære disse.

Alternativer

Tænke på at tilføje en ny “Vis på Mobile” website link på toppen af ​​din e-mail. Efter at. Hyperlink idéen om at noget tekst-eneste form for din egen besked organiseret i dit websted eller listserv konto Hovedparten af ​​teleprodukter (undertiden mere alderen modeller) potentielt kan klare denne slags HTML / tekst display.

Prøv at bruge forskellige innovative planer

Du vil opdage, at der er oplysninger, kendt som @ medier, som lader udviklere fortæller din telefon gadget for at vise beskeden med et bestemt sæt af regler om telefon. Derudover kan du angive følgende specifikke sæt af mobiltelefon regler, hvis din lamper skærmen er afgjort under klare målinger.

Vær specifik:

Vær sikker på at producere din aktuelle pris på det nuværende koncept, et sted tæt på den store. Du behøver ikke ønsker at hjælpe chance-opnå købere slette dem kommunikation for tidligt, samt passere op scrolle ned betydeligt rigelig at tjekke tilbuddet med den mere kompakte skærmstørrelse.

Søg og sammenlign:

Du bør absolut samle så meget info som du overhovedet kan om, hvordan netop en persons kunder er normalt ser dem e-mail marketing budskaber. Din eksisterende hjemmeside analytics instrument, webhosting overvejelser statistik og / eller dine listserv tjenester skal have kapacitet til at gribe denne type primær info om særlige enheder en persons brugerne benytter til at læse dine nuværende aktiviteter.

Sammen med den fortsatte ejerskab vedrørende mobiltelefon ekspertise er det blot afhængig af periode, før du begynder at besøge dine egne fremtidsudsigter efter telefonen som nøglen interaktion anordning, hvis de aldrig har før. Det er bedst at være klar, og derfor gennemføre de fleste af disse tanker kan nu guide sørge for, at din e-mail-kampagner har tendens til at være korrekt bragt til dine kunder på deres egen favorit enhed, kanal eller endda teknik.

Men hvis du kan lide at afslutte vanskeligheder i forbindelse med tilbud og valg af disse enheder, bliver det bedre indhaling på nogle indsigtsfulde samt lærerigt web site. En hjemmeside, som giver op til dato og kvalitativ se på mobilabonnement Prizes foruden den rigtige person abonnementer for at få tips om at købe den rigtige.